Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Dader napisał:
Prezydent_elekt napisał:
Jest tych lachmytow z polski coraz więcej. Strach ich zatrudniać, bo przenoszą polskie metody.
Wolę albanczykow.

Ta a albańce to takie ciche dojne byczki, które ze strachu robią za pół darmo.
To ty sam jesteś tym łachmytą, który zatrudnia na dziko i jeszcze zaliczkę na nieistniejący podatek zabiera z tych groszowych ochłapów.
My, ja pracowałem u norka uczciwie na dziko, dał umowę legalną podobno na stałe, a po czterech miesiącach dał nieuzasadnione wypowiedzenie, jednak chciał byśmy dalej u niego robili jak poprzednio. Przejechał się bo teraz jesteśmy legalnie zarejestrowani i ja mam już stały numer personalny, koledzy tylko D.
Jeszcze z rok i wyzwolę się na samodzielnego, niezależnego budowlańca z norweskimi uprawnieniami. Może wtedy założę firmę AS i sam będę kroił legalnie naiwniaków.

O czym i z kim ta dyskusja. Nazwałem cię lachmyta, ale to było na wyrost. Z twoich planów wynika, że chcesz pójść śladami innych chujozow. Przyszłości nie wróżę. Zakładam, że jak już otworzysz to słynne AS, to jakiś entreprenør wystrzeli cię na hajs, boś jest za głupi.
Na tym kończę. A ty buduj zamki na piasku.

PS zapomniałem dodać jak w nomenklaturze nazywamy tobie podobnych - "pollack"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Dawid1982)
Wiking
Szukam pracy prosze o kontakt pod numer 40948518 Dawid w sprawie budowlanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Dawid1982 napisał:

A kogo to prosisz o kontakt? Bo nie rozumiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Prezydent_elekt napisał:
Dawid1982 napisał:

A kogo to prosisz o kontakt? Bo nie rozumiem?

No przecież tak wyraźnie napisał
Na pewno praca jest bardziej kumata od ciebie i wkrótce do niego zadzwoni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
paatkax3 napisał:
Witam , mam pytanie. Jetem na kontracie 3 miesięcznym porbym , przepracowałam 2 miesiące i okazuje się ze jestem w ciąży .. Moje pytanie brzmi , czy jeżeli teraz dostałam zwolnienie i dam je pracodawcy , on może mnie zwolnić ? Czy bede miała zwolnienie płatne? Pozdrawiam

A z jakiego powodu dostalas zwolnienie lekarskie? Nie odpowiadaj, to twoja prywatna sprawa. Ale nie kombinuj tez. Ja bym na twoim miejscu nie poszla na zwolnienie, nie musisz mowic pracodawcy, ze jestes w ciazy, bo to tez jest twoja prywatna sprawa. Moze dostaniesz umowe na dluzszy czas. Pamietaj, iz musisz przepracwac 6 z ostatnich 10 miesiecy aby dostac foreldrepenger. Jak bedziesz na poczatku siodmego miesiaca to mozesz powiedziec szefowi, chyba ze to mala firma i sam zauwazy wczesniej, lecz nie bedzie cie mogl zwolnic przed koncem kontraktu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Jeszcze z rok i wyzwolę się na samodzielnego, niezależnego budowlańca z norweskimi uprawnieniami. Może wtedy założę firmę AS i sam będę kroił legalnie naiwniaków.

Widzisz to potwierdziles ze jestes lachmyta...juz myslisz ze u pana Boga za piecem siedzisz. ..pamietaj ze kij ma dwa konce a ci co tak naiwniakow kroili to pieknego dnia wyszli i sluch po nich zaginal...
Zreszta nie znasz jeszcze taktykow Norwegow...gwarantuje ci ze facet ci tego nie podaruje...i zebys sie nie zdziwil jak za ten wymarzony okres bedziesz w Pl lub ktos tak samo ci zrobi jak ty jemu...
Pamietaj ze za to co mu zrobiliscie to tylko czeka jak sie potkniecie. ..
Moja rada abys uwazal na kazdym kroku bo Norwedzy to nie tacy cwaniaki oni sa taktykami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok